Всеукраинская доска бесплатных объявлений, бесплатные частные объявления Украина, обьявления по городам, региональная доска объявлений, промышленные бесплатные доски объявлений
» Бытовая техника, Электроника,Фототехника » Техника для кухни » Від гризунів ультразвуковий захист – відлякувач МІ-100.

Від гризунів ультразвуковий захист – відлякувач МІ-100. - Луцк

Срок подачи: 08-11-2019

Цена:

290 ГРН.

Тип:

Продам, предлагаю

Раздел:

Техника для кухни

Вид техники:

Прочая техника для кухни

Просмотров: 45

Откликов: 0

Захист від гризунів – ультразвуковий відлякувач МІ-100 сучасна розробка вітчизняного виробництва для боротьби з мишами та крисами в любих типах приміщень та при любих умовах. Ефективна площа захисту від шкідників складає до 100 кв.м., але пам’ятайте, що у випадку необхідності захисту більшої території ефективніше розмістити декілька відлякувачів на маленьку площу, ніж один на велику.
Боротьба з гризунами відбувається за рахунок розповсюдження відлякувачем ультразвукових хвиль, що сприймаються тільки мишами і крисами. Гризуни не можуть вести нормальну життєдіяність в таких умовах і намагаються найскоріше покинути зону дії ультразвуку. Відлякувач випромінює мінливі ультразвукові хвилі, що не дає шкідниками адаптуватись до його роботу й він зберігає ефективність на весь період своєї роботи.
Мі-100 отримав багато позитивних відгуків від наших покупців щодо його ефективності й наразі це найкращий вибір по співвідношенню «результат-ціна» серед ультразвукових відлякувачів гризунів.

Рекомендуй другу!

Похожие объявления

  • 07-01-2017

    11:23

    Продам, предлагаю
    449 ГРН.
     
Подать объявление
VIP Объявления

Справка

Статистика

Всего в базе объявлений 161474

за месяц 2077

за сутки 169

Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:
Введите код на картинке: Введите код на картинке
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.